Husk Dette Rådet Når Du Forbedrer Hjemmet Ditt

Enten du eier en smuldrende, hundre år gammel viktoriansk, som trenger en fullstendig overhaling eller en perle fra 80-tallet, som trenger et nytt kjøkken, kan de fleste hjem dra nytte av litt hjemmeforbedring. Alt på en eller annen gang, vil denne artikkelen vise deg hvordan du holder kostnadene nede og får hjemmet du ønsker.

Du kan realisere store besparelser på kjøkkenet ombygging ved ganske enkelt å raffinere eksisterende skap, i stedet for å kjøpe nye skap. Mal alle basene og bytt ut dørene og maskinvaren for å få et nytt utseende. Du vil modernisere hele kjøkkenet uten å bruke mye penger.

En fin måte å få hjemmet ditt til å se nytt ut igjen, er å slå på et nytt lag med maling på utsiden av hjemmet ditt. Hvis du velger en lysere farge, vil huset ditt lyse som en ny perle og vil være misunnelse av alle på nabolagsblokken din.

Når du har sjekket flapperventilen, hvis toalettet fortsatt er i gang, sjekk kjedet. Hvis lengden på kjedet som forbinder armspaken til flapperventilen er for kort, vil vannet fortsette å løpe fra tanken, da det ikke ville være noen forsegling. For å bøte på dette, fjern bare den gamle kjeden og fest en lengre fra en maskinvarebutikk.

Forbedringer i hjemmet ditt vil ikke betale deg tilbake med en gang. Ikke gjør noen oppgraderinger eller forbedringer i hjemmet ditt hvis du skal flytte på mindre enn tre til fem år. Dette er nå tidsrammen det tar for å få tilbake kostnadene ved oppgraderingene du gjør.

Teppe bunnen av skuffene du holder håndverktøyene i. Dette vil ikke bare gjøre butikkrommet til et roligere sted, men det vil bidra til å beskytte dine verdifulle verktøy. Hold disse verktøyene rustfrie ved å spraye teppet lett med maskinolje før du plasserer verktøyene inne i skuffen.

Før du begynner din neste oppussing prosjektet, ta deg tid til å se etter inspirasjon i magasiner, fargeprøver og alt annet som du kan finne. Det er viktig å planlegge fremover, slik at du ikke blir sittende fast prøver å gjøre for mye når det er tid for deg å starte prosjektet. Dette vil gjøre hele prosessen mye mer avslappende for deg.

Ta ut søpla minst én gang om dagen. Ikke la søppelhaugen på kjøkkenet fordi den tiltrekker seg fluer og maur samt mugg. Pass på at du ikke lar søppelet ta over kjøkkenet og sette av tre minutter om dagen når du kaster den ut.

Hjemmeforbedring trenger ikke å sette deg i det fattige huset. Med litt kunnskap om hvordan og litt svette, kan du fikse hjemmet ditt uten å bryte banken. Følg tipsene som er beskrevet i denne artikkelen, og start reisen mot drømmenes hjem.

Related Posts