Finn De Hjemmeforbedringstipsene Du Trenger

Har du virkelig gitt noen seriuos tenkt på om du er kvalifisert til å gjøre de hjemmereparasjoner? Selv om den bare erstatter en stikkontakt eller en voksring på et toalett, kan berøring av feil ledning eller la en løs skrue åpne opp en boks med ormer som du ikke vil åpne. Sørg for å fortsette å utdanne deg selv om oppussing. Følgende tips og fakta kan vise seg å være svært nyttige en dag.

For å forbedre verdien av hjemmet ditt, bør du tenke på å ombygge det. Et hjem som ser nytt ut, kan selges for mer. Å legge til nye rom eller en uteplass kan øke verdien. Vurder ombygging som en form for investering og sørg for at du vet hva de fleste vil ha, før du begynner.

Fiks den lekkede kranen i huset ditt. Vannet bortkastet fra lekkasjer kan legge opp til hundrevis av liter per år, noe som fører til en høyere vannregning for deg og en unødvendig sløsing med en naturressurs. Å fikse en lekkasje kan være så enkelt som å erstatte en vaskemaskin, så det er ingen grunn til ikke å gjøre denne enkle forbedringen for hjemmet ditt.

Hvis du kan, sette i selve tregulv i stedet for laminat. Laminat ser ut som ekte tre, men det kan ikke refinished. År fra nå, du eller den nye eieren kommer til å trenge å erstatte hele gulvet, ikke bare utbedre det.

Hvis du har et knust glassvindu, kan du prøve denne midlertidige løsningen for å forhindre at feil kommer inn. Bruk litt plastklamefolie over det ødelagte området for å lukke åpningen. Fest den med litt tape for å lage en bedre forsegling. Dette er virkelig en midlertidig løsning og bør ikke brukes på lang sikt.

En gang i uken, i det minste, støv hjemmet ditt. Bare noen få dager kan tillate ganske mye støv å bygge opp og forårsake allergi problemer i hjemmet. Foruten å holde alt så rent og vakkert som det skal være, når du støver regelmessig, er du i en utmerket posisjon til å observere de første tegn på skade, slitasje eller skadedyrsangrep i hjemmet ditt.

Hvis du har noen dører som knirker ved åpen eller lukke, prøv å bruke litt smøremiddel. Påfør en liten mengde kommersielt smøremiddel på dørhengslet og åpne og lukk døren slik at den kan komme inn i sprekkene. Du kan også prøve dette med matolje, selv om resultatene kanskje ikke varer så lenge som et kommersielt tilgjengelig smøremiddel.

Hvis du tar på deg prosjektet alene, kan du vurdere å ansette en interiørdesigner for en konsultasjon. En time med en profesjonell kan bidra til å avklare hva du vil gjøre og hjelpe deg med å styre deg bort fra de prosjektene som høres bra ut i hodet ditt, men som ville være et mareritt å fullføre.

Fjern en gammel vinylflis med varme. Gamle vinylfliser må ofte byttes ut. Å få dem opp uten å skade flisene rundt dem, kan imidlertid være en utfordring. Legg et tørt håndkle over flisen og varm det deretter med et strykejern. Limet skal løsne og flisen kan deretter enkelt fjernes ved hjelp av en kitt kniv.

Hvis du handler uten å vite hva du gjør, er det ikke bra for deg eller ditt hjem. Tipsene du nettopp leser åpenbart ikke dekker alle typer hjem forbedring reparasjon og / eller idé, men du vet aldri når de kan komme til nytte. Forhåpentligvis har du plukket opp en eller to ideer til ditt neste prosjekt.

Forstå Hjemmeforbedring

Related Posts